Novo

Máis vistas

Cociña caseira galega

REF.:978-84-96893-82-5
17,00€

Dispoñibilidade: Dispoñible

Details:

10.000 exemplares vendidos!!


Coas súas máis de 300 receitas, na que destacamos, pola súa importancia na Estrada, as realizadas con base no salmón, Nieves proponnos, cunha linguaxe próxima e accesible, perder o medo aos fogóns e practicar no día ao día o exercicio, sempre gratificante, de elaborar os nosos propios pratos.

Información adicional

Ano 2010
Nº de páxinas 296
ISBN 978-84-96893-82-5
Autoría Feros, Nieves

Detalles

10.000 exemplares vendidos!!

 

Nieves Feros, avoa, nai... cociñeira de profesión até a súa recente xubilación, deleitou coa súa sabedoría e bo facer na cociña á clientela do Restaurante La Bombilla, divulgadora dos seus coñecementos con dous libros anteriores a este -esgotados- e nos cursos organizados pola asociación estradense de Amas de Casa, onde demostrou que para facer bos pratos só -é non é pouco- se necesita moito cariño e bos produtos naturais, dos que felizmente o noso país é potencia mundial. Coas súas máis de 300 receitas, na que destacamos, pola súa importancia na Estrada, as realizadas con base no salmón, presentado por ela como o auténtico "rei da comarca", Nieves proponnos, cunha linguaxe próxima e accesible mesmo para as persoas que non estean moi habituados a ler en galego, perder o medo aos fogóns e practicar no día ao día o exercicio, sempre gratificante, de elaborar os nosos propios pratos. Cociña caseira galega é, sen dúbida e ante todo, un antídoto á cociña rápida, á globalización gastronómica, á vez que unha homenaxe sincera a todas as mulleres que deron de comer a galegas e galegos de todas as épocas.

Noticias de interese: La Voz de Galicia, El Correo Gallego e Faro de Vigo.

Galería de imaxes: Cociña caseira galega.