Aperitivos e tapas
Aperitivos e tapas
Aperitivos e tapas
Aperitivos e tapas

Aperitivos e tapas

Quadrada, Mariona
978-84-92630-41-7
17,55 €
IVA incluido

103 receitas de aperitivos en copa, con pan e pastas e de tapas fan un percorrido pola tradición e a modernidade da cociña galega, que sempre destacou pola súa variedade e pola calidade dos seus produtos, que son protagonistas de gran cantidade de feiras e festas patronais e gastronómicas referencia ineludible para quen visita o país.

Ano: 2009
Nº de páxinas: 176
ISBN: 978-84-92630-41-7
Ilustración: Fotografías de Josep Borrell

 

103 receitas de aperitivos en copa, con pan e pastas e de tapas fan un percorrido pola tradición e a modernidade da cociña galega, que sempre destacou pola súa variedade e pola calidade dos seus produtos, que son protagonistas de gran cantidade de feiras e festas patronais e gastronómicas referencia ineludible para quen visita o país. A gastronomía galega tanto nas zonas do interior como nas costeiras sempre foi moi sinxela e da que galegas e galegos souberon facer tamén un sinal de identidade máis.

Na actualidade a cociña tradicional e caseira ten un peso importantísimo, pero nas últimas décadas a aparición dunha singular xeración de profesionais, vinculados ás Escolas de Hostalaría e sen perder a conexión coa tradición, están revolucionando o seu tratamento e presentación.

16 produtos máis na mesma categoría:

O produto engadiu a lista de desexos

Utilizamos cookies propias e de terceiros con finalidades analíticas. Podes aceptar todas as cookies pulsando o botón “Aceptar”. Para máis información podes visitar a nosa política de cookies.